19 feb Suzy e muza vedetelor din România:

Suzy, sclava perfectă pentru Botezatu

 
Suzy, sclava perfectă pentru Botezatu

"Da, recunosc, sunt stapan de sclave. Iubita mea nu stie ce fac seara cand ma retrag cu laptop-ul in birou. Va spun eu, ma joc cu fetele voastre. Daca as lucra, probabil as sta jumatate din timp pe SclaveleMele. Deci n-as mai lucra. Din fericire, am o situatie financiara care imi permite sa nu fu angajatul nimanui. Nu-mi place sa dau raportul ci sa dau porunci. Aseara i-am ordonat lui Suzy sa umble doar in patru labe. Abia astept sa o vad facand asta. Excelent show--ul, sper sa castig si sa am la dispozitie o sclava. In seara aia o voi lua pe iubita mea cu mine, sa vada ce inseamna o femeie adevarata, care isi stie locul langa "stapanul" ei. N-o sa-mi dezvalui identitatea, penru ca probabil as deveni imediat subiect de presa si nu vreau. Imi ajunge cat scrie despre mine in tabloide, pentru ca fac parte din lumea mondena. Vreau doar sa castig concursul si sa stapanesc o sclava. Nu va spun pe care o prefer, dar mi se potriveste ca o manusa".

Acesta este textul trimis pe adresa sclavelor de unul dintre stapani. Cum marturisirea este una aparent veridica, am stat si ne-am gandit cine ar putea fi personajul din luma mondena care a devenit fan al show-ului. Iata ce variante am gasit.

Cu Suzy, profesionista, l-am vedea pe Catalin Botezatu. O mulatra la bratul sau ar da perfect. In plus, stiuta fiind imaginatia debrodanta a lui Catalin (e normal, doar e un artist), credem ca n-ar avea nimic impotriva sa le porunceasca in acelasi timp si lui Suzy si Biancai Dragusanu. Pentru Suzy mai avem un pretendent, cel putin asa credem noi. Pe Ilie Nastase. Se zvoneste ca oricum este fan al sclavelor, iar un exemplar ca Suzy, fierbinte si ciocolatiu ar sta perfect la reverul sau. Sau, de ce nu, al lui Costi Ionita. Obisnuit cu femei frumoase, Costi ar fi inspirat cu siguranta de formele lui Suzy. I-ar putea fi muza pentru o noua melodie, sau ar putea face un duet cu ea. Nu neaparat pe scena...

Cam astea ar fi cei pe care i-am vedea compatibili cu SclaveleMele. Tu ce crezi, marturisirea de mai sus apartine unuia dintre cei enumerati?

RECOMANDARE PENTRU STĂPÂNUL MEU:

SPER CĂ N-AI PIERDUT PARTIDA DE POKER PE DEZBRĂCATE DE IERI... Trebuie neapărat să vezi ce ni s-a întâmplat!!!

Roxy e totală când vorbeşte despre sex... merită toţi banii. Banii tăi :-)

Iar dansul din buric al lui Katy... nu se poate să nu te facă să mai vrei :-)

Programul sclavelor

Zilnic, pe www.SclaveleMele.ro ai un episod video cu sclavele tale preferate. Katy virgina, Roxy nebuna şi Suzy profesionista îndeplinesc doar poruncile tale. În primul serial interactiv românesc, în care doar TU decizi ceea ce ele pot să facă. Detalii despre programului fetelor aici.

Iar dacă vrei să mă cunoşti ÎN REALITATE, înscrie-te la concurs şi câştigă-mă de sclavă. Vezi aici.

Startul s-a dat din 9 februarie 2010!

Vreau să devin stăpânul lui Katy şi s-o întâlnesc la finalul show-ului Sclavele mele! Ba vreau să devin stăpânul lui Roxy şi s-o întâlnesc pe 15 martie 2010! De fapt vreau să devin stăpânul lui Suzy şi să-i dau porunci şi în viaţa reală!
  1. Nu exista comentarii
Spune-ti parerea
Eroare: Va rugam completati toate campurile marcate cu *
Comentariul a fost adaugat!

* Campuri obligatorii

Cod captcha invalid!