30 mar Episodul 4:

Începe să curgă sânge!

 

Suzy nu-şi mai poate folosi cel mai de preţ lucru: gura. Pentru că a răcit cobză, nu mai poate vorbi - însă intre timp clienţii ei fideli sună în disperare.

Fiind stăpânul sclavelor, o să le laşi pe colegele de 8989 ale lui Suzy s-o ajute, sau vrei s-o pedepseşti cum trebuie pe mulatră?

Iar dacă lucrurile se încing prea tare, pe care sclavă eşti gata s-o sacrifici? Votează pe care sclavă vrei s-o elimini şi pe care ţii neapărat s-o revezi şi în continuarea serialului.

Şi nu uita că LUNI 8 martie ai prima întrevedere live, pe videochat, cu TOATE 3 SCLAVELE!!! Dintre potenţialii stăpâni care s-au înscris la CONCURS, unul va fi ales pentru a modera discuţia cu sclavele! Da, nu este marele premiu aşteptat de toată lumea, dar e o şansă se le vezi pe sclave DE APROAPE!

Deci ai putea să fii fericitul câţtigător şi înca nu te-ai înscris la CONCURS?!?!? Vezi neapărat mai jos!

RECOMANDĂRI PENTRU STĂPÂNII NOŞTRI:

ŞOC ŞI GROAZĂ!!! Ce te faci când la linia erotică la care lucrezi... sună tata, mama şi fratele?!?!?!

Sclavele au jucat POKER PE DEZBRĂCATE! Trebuie neapărat să vezi cum s-au descurcat...

Roxy e ca de obicei TOTALĂ. Vezi ce i-a pleznit sâmbătă prin cap

Programul sclavelor

Zilnic, pe www.SclaveleMele.ro ai un episod video cu sclavele tale preferate. Katy virgina, Roxy nebuna şi Suzy profesionista îndeplinesc doar poruncile tale. În primul serial interactiv românesc, în care doar TU decizi ceea ce ele pot să facă. Detalii despre programului fetelor aici.

Iar dacă vrei să mă cunoşti ÎN REALITATE, înscrie-te la concurs şi câştigă-mă de sclavă. Vezi aici.

Startul s-a dat din 9 februarie 2010!

Vreau să devin stăpânul lui Katy şi s-o întâlnesc la finalul show-ului Sclavele mele! Ba vreau să devin stăpânul lui Roxy şi s-o întâlnesc pe 15 martie 2010! De fapt vreau să devin stăpânul lui Suzy şi să-i dau porunci şi în viaţa reală!

Ce faci când o femeie îţi cere prea mult în pat? E bine să fii pregătit... că nu se ştie niciodată cu sclevele tale :-) Află de aici tot ce trebuie!

  1. Nu exista comentarii
Spune-ti parerea
Eroare: Va rugam completati toate campurile marcate cu *
Comentariul a fost adaugat!

* Campuri obligatorii

Cod captcha invalid!