19 feb Roxy şi Dani al lui Răduleasca::

Roxy dă iama printre vedete

 
Roxy dă iama printre vedete

"Da, recunosc, sunt stapan de sclave. Iubita mea nu stie ce fac seara cand ma retrag cu laptop-ul in birou. Va spun eu, ma joc cu fetele voastre. Daca as lucra, probabil as sta jumatate din timp pe SclaveleMele. Deci n-as mai lucra. Din fericire, am o situatie financiara care imi permite sa nu fu angajatul nimanui. Nu-mi place sa dau raportul ci sa dau porunci. Aseara i-am ordonat lui Suzy sa umble doar in patru labe. Abia astept sa o vad facand asta. Excelent show--ul, sper sa castig si sa am la dispozitie o sclava. In seara aia o voi lua pe iubita mea cu mine, sa vada ce inseamna o femeie adevarata, care isi stie locul langa "stapanul" ei. N-o sa-mi dezvalui identitatea, penru ca probabil as deveni imediat subiect de presa si nu vreau. Imi ajunge cat scrie despre mine in tabloide, pentru ca fac parte din lumea mondena. Vreau doar sa castig concursul si sa stapanesc o sclava. Nu va spun pe care o prefer, dar mi se potriveste ca o manusa".

Acesta este textul trimis pe adresa sclavelor de unul dintre stapani. Cum marturisirea este una aparent veridica, am stat si ne-am gandit cine ar putea fi personajul din luma mondena care a devenit fan al show-ului. Iata ce variante am gasit.

Roxy, nebuna, are trei pretendenti focosi.Unul ar fi sigur Dani Otil. Ii place viteza si adrenalina la fel ca "matinalului" de la Antena 1. In plus, o vedem in stare sa se lupte pentru Dani cu Mihaela Radulescu. O nebuna ca Roxy sigur e pe gustul si lui Pepe. Mai ales ca Roxy aduce un pic cu Oana Zavoranu. In fine, al treilea pe care l-am vedea cuplat la farmecele sclavei Roxy este Dan Balan. Obisnuit cu fete frumoase in jurul lui, basarabeanul sigur ar face un hit dupa ce ar petrece o seara in compania nebunaticei noastre sclave. Chiar, poate o sa-i porunceasca sa apara urmatorul lui videoclip!

Cam astea ar fi cei pe care i-am vedea compatibili cu SclaveleMele. Tu ce crezi, marturisirea de mai sus apartine unuia dintre cei enumerati?

RECOMANDARE PENTRU STĂPÂNUL MEU:

SPER CĂ N-AI PIERDUT PARTIDA DE POKER PE DEZBRĂCATE DE IERI... Trebuie neapărat să vezi ce ni s-a întâmplat!!!

Roxy e totală când vorbeşte despre sex... merită toţi banii. Banii tăi :-)

Iar dansul din buric al lui Katy... nu se poate să nu te facă să mai vrei :-)

Programul sclavelor

Zilnic, pe www.SclaveleMele.ro ai un episod video cu sclavele tale preferate. Katy virgina, Roxy nebuna şi Suzy profesionista îndeplinesc doar poruncile tale. În primul serial interactiv românesc, în care doar TU decizi ceea ce ele pot să facă. Detalii despre programului fetelor aici.

Iar dacă vrei să mă cunoşti ÎN REALITATE, înscrie-te la concurs şi câştigă-mă de sclavă. Vezi aici.

Startul s-a dat din 9 februarie 2010!

Vreau să devin stăpânul lui Katy şi s-o întâlnesc la finalul show-ului Sclavele mele! Ba vreau să devin stăpânul lui Roxy şi s-o întâlnesc pe 15 martie 2010! De fapt vreau să devin stăpânul lui Suzy şi să-i dau porunci şi în viaţa reală!

  1. Nu exista comentarii
Spune-ti parerea
Eroare: Va rugam completati toate campurile marcate cu *
Comentariul a fost adaugat!

* Campuri obligatorii

Cod captcha invalid!